Bartın Sel : Zqkbfrypc5pixm : Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.

Bartın Sel : Zqkbfrypc5pixm : Bartın'daki sel felaketinin sonuçları gün ağarınca ortaya çıktı bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi;

Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle 300 kişi tahliye edildi 12.08.2021 00:08 afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), sel felaketinin meydana geldiği bartın'ın ulus ilçesi zaferköy ağdacı mahallesi'nde 300 kişinin güvenli bölgelere tahliye edildiğini, abidinpaşa ilçesinde ise 15 kişinin tedbir amaçlı kyk. Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor.

Drly Xhhj Vcxm
Drly Xhhj Vcxm from img.gazetevatan.com
Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Sinop, bartın ve kastamonu'da meydana gelen sel taşkınına ilişkin afad, son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Emniyetin hava araçlarından yangınla mücadeleye destek: Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı.

Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor.

1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Kumluca beldesi zafer köyünde herkeme deresi'nin taşması sonucu bazı araçlar sel sularına kapıldı, evlerin alt katları ve iş yerlerini su bastı, bazı vatandaşlar evlerinde mahsur kaldı. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle bazı bölgelerde köprüler yıkıldı, yollar hasar gördü. Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Sinop, bartın ve kastamonu'da meydana gelen sel taşkınına ilişkin afad, son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı.

Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar. Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı.

Ojazmvgfwoyrfm
Ojazmvgfwoyrfm from i2.cnnturk.com
Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından. Sinop'ta başlayan aşırı yağışlar, şehir merkezi ve birçok ilçesinde etkili olduğunu belirten afad, bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiğini bildirdi. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Sinop, bartın ve kastamonu'da meydana gelen sel taşkınına ilişkin afad, son gelişmeleri kamuoyuyla paylaştı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Bartın'da meydana gelen selde bir vatandaşın kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği ve 80 yaşındaki yaşlı bir kadının ise sel sularına kapıldığı öğrenildi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı. Evi yıkılan 80 yaşlarında bir kadın sel sularına kapıldı.

Sinop'ta başlayan aşırı yağışlar, şehir merkezi ve birçok ilçesinde etkili olduğunu belirten afad, bölgede sel ve su baskınlarının meydana geldiğini bildirdi.

80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. Köprüler yıkıldı, yollar zarar gördü. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Şiddetli sağanak nedeniyle köprü ve yollar çöktü, bazı bölgelerde heyelan yaşandı. 1 vatandaş kayıp! konusunu siz değerli okurlarımız için araştırmaya koyulduk.bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya. Yaşlı kadın aranırken, başka bir vatandaşımızın ise sel sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Bartın'da etkili olan yağışlar sele neden oldu. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Sel yüzünden bazı yerlerde heyelan meydana geldi. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi;

1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner: Bartın'ın ulus ilçesinde sel nedeniyle 300 kişi tahliye edildi 12.08.2021 00:08 afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad), sel felaketinin meydana geldiği bartın'ın ulus ilçesi zaferköy ağdacı mahallesi'nde 300 kişinin güvenli bölgelere tahliye edildiğini, abidinpaşa ilçesinde ise 15 kişinin tedbir amaçlı kyk. Bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı! Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Kalp krizi geçiren 1 kişi.

Bartin Dan Son Dakika Cok Aci Haber Sele Kapilan Isa Yi Dere Yataginda Ariyordu Son Dakika Haberleri
Bartin Dan Son Dakika Cok Aci Haber Sele Kapilan Isa Yi Dere Yataginda Ariyordu Son Dakika Haberleri from im.haberturk.com
Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; Bartın'ı sel vurdu, 1 ölü, 1 kayıp. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Dsi̇'nin arhavi sel bölgesindeki çalışmaları devam ediyor dolar.

Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri ve evi su bastı.

80 yaşındaki kadın sel sularına kapılıp kayboldu bartın'da gece saatleri Sel nedeniyle köprü ve yollar çöktü. Bartın\'da etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle sel meydana geldi. Karadeniz bölgesi'nde kuvvetli yağış bekleniyor. Bartın'da etkili olan sağanak nedeniyle çok sayıda yol heyelan nedeniyle ulaşıma kapanırken birçok araç sular altında kaldı. 2 köye ulaşım sağlayan köprüler yıkıldı 1 kişi sel sularına kapıldı. Kalp krizi geçiren 1 kişi. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik bingöl bitlis bolu burdur bursa çanakkale çankır. Heyelanın yaşandığı kumluca karayolundaki o anlar saniye saniye cep telefonuna yansıdı. Evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar ise afad, umke ve itfaiye ekipleri tarafından. Gece etkili olan şiddetli yağmurda sel felaketi yaşandı bartın'da kumluca zafer bölgesinde köprüler ve yollar çöktü. Gece saatlerinde etkili olan sağanak nedeniyle bartın'da sel meydana geldi; 1 vatandaş kayıp!, gündemdeki haberler bölümümüzde bartın'da yaşanan sel felaketinde bilanço belli olmaya başladı!vali sinan güner:

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook